Malatya Tarım ve Ulaştırma Yatırımları

Mehmet Şahin Malatya
AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Kentin Tarım Yatırımlarında Bölgesinde Birinci, Ulaştırma Yatırımlarında İkinci Sırada Olduğunu Söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, kentin tarım yatırımlarında bölgesinde birinci, ulaştırma yatırımlarında ikinci sırada olduğunu söyledi.

Şahin, partisinin düzenlediği halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi. Gazetecilere de açıklamalarda bulunan Şahin, geçen yılın Türkiye'de başarılı hizmetlerin yapıldığı bir yıl olduğunu söyledi.

'Biz gücümüzü milletimizden, birliğimizden, beraberliğimizden alıyoruz' diyen Şahin, birilerinin bunu kıskanmasının normal olduğunu anlattı.

Şahin, 'Meyveli ağaç taşlanır. Birilerinin iftira atması normaldir. Biz bunları çok da önemsemiyoruz. Çok da bunları kale almıyoruz. Fakat tedbirlerimizi de alıyoruz' dedi.

Antidemokratik bir anayasada 26 maddenin değişmesini sağlayan bir referandumun yaşandığını dile getiren Şahin, 'Referandum, insan hakları açısından, demokratik alanın genişlemesi açısından da çok önemli bir kilometre taşı oldu' dedi.

Türkiye'nin dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen bu krizi dünya ülkeleri içinde en güzel şekilde yöneten ve en az hasarla atlatan ülke olduğunu kaydeden Şahin, 'Bu başarılarından Sayın Başbakan'ımıza dünyanın bir çok kuruluşları ve bir çok ülkeleri değişik ödüller verdiler. Kriz sonrasında kişi başına düşen milli gelirde 15 bin dolarlara varan bir başarı sağladık. Toplam milli gelirimiz bir milyon doları aştı. Ülkemiz en büyük ekonomiler sıralamasında 15'nci sıraya kadar yükseldi' diye konuştu.

Türkiye'nin pek çok ülkede yaşanan afet nedeniyle söz konusu ülkenin yardımına koştuğunu anlatan Şahin, 'Pakistan'dan Haiti'ye; hatta Filistin'den İsrail'e kadar meydana gelen trajik olaylar karşısında Türkiye insanlık görevini yaparak o ülkelere sahip çıktı, el uzaktı' dedi.

Mehmet Şahin, Malatya'nın da AK Parti il teşkilatının ve milletvekillerinin birlik ve beraberlik içinde çalışması dolayısı ile önemli hizmetler aldığını kaydetti.

'Yakında Beylerderesi'ndeki viyadüğün açılışını yapacağız. Şehrin görüntüsünü, imajını ve komşu şehirlerden illerden farkını ortaya koyan çok tarihi bir hadisedir' diyen Şahin, aynı zamanda kentteki çok modern bir hastanenin de inşaatının devam ettiğini belirtti.

- 'TARIM YATIRIMLARINDA BİRİNCİ, ULAŞTIRMADA İKİNCİYİZ'-

Malatya'nın tarım yatırımlarında bölgesinde birinci olduğuna dikkati çeken Şahin, ulaştırma yatırımlarında ise bölgesinin ikincisi olduğunu anlattı.

Mehmet Şahin, ulusal kayısı konseyini kuracaklarını, çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Konsey aracılığı ile kayısının bir çok ülkede tanıtımını yapacaklarını dile getiren Şahin, 'Eski hal binasının yerinin daha önceki yıllarda satışını gerçekleştirmiştik. Oraya bir 60 milyon Dolar değerindeki bir yatırım, bir yapı marketi yapılacak' dedi.

Bir gazetecinin gelecek seçimlerde yeniden aday adayı olup olmayacağına ilişkin sorusuna Şahin, 'Adaylık konusuna Sayın Başbakan'ımız karar veriyor. Zamanı gelince göreceksiniz inşallah' yanıtını verdi.
Sosyal Medyada Paylaş! :
 
Support :
Copyright © 2012. Güncel Malatya Haberleri - Eğlenceli Haberler - Tüm Hakkı Saklıdır.
Site Dizayn by Webtam Malatya Haber Site Yayın Akışı