Malatya'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

Malatya'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı
Malatya'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı
AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, 'AK Parti Sıradan, Bu Güne Kadar Gelmiş Partilerden Çok Farklı

AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, 'AK Parti sıradan, bu güne kadar gelmiş partilerden çok farklı. Değerleri milletin değerleri, idealleri milletin idealleri" dedi.

Şahin, partisinin genişletilmiş il danışma toplantısında yaptığı konuşmada, her şeye rağmen bu milletin AK Parti'yi tercih ettiğini söyledi.

Cumhuriyet hükümetlerinin iktidarda kaldığı sürece yıprandığını anlatan Şahin, şöyle konuştu:

'Ama bir parti var ki milleti ile bütünleştiğinden, onun derdi ile dünyayı gezdiğinden iktidarda kaldığı sürece içinde yıpranmak yerine daha güçlü çıktı. Başbakan'ımız dünyayı en çok gezen Başbakan. Ülkemizi en çok tanıtan Başbakan olarak her gün bir yerden ödül alıyor, dünya barışı adına. Referandumda bütün diğerleri ve AK Parti yarıştı. Bunun bir referandumdan ziyade AK Parti'nin zaferi olduğunu dünya kabul etti. Bütün bunlar gösteriyor ki AK Parti sıradan, bu güne kadar gelmiş partilerden çok farklı. Değerleri milletin değerleri, idealleri milletin idealleri ve davası milletine hizmet.'

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da yapılacak olan genel seçimler doğrultusunda AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin'in de aday adayı olmak üzere istifa edeceği bilgisini aldığını söyledi.

Mustafa Şahin ise karanlık güç odaklarının avukatlığına soyunduğunu savunduğu CHP'yi eleştirdi.

Şahin, şunları dile getirdi:

'Halkın iktidarı olma yolunda bir takım ayak Oyunları ile liderlerini değişenler karanlık güç odaklarının avukatlığını yaptıkları sürece bu ülkede değil iktidar Allah'ın izni ile şu anda aldıkları oyu dahi bulamayacaklar. Şu anda terör örgütü olarak suçlanan bir anlayışı, bir zihniyeti himaye etmeye çalışacaksınız, avukatlığına soyunacaksınız. Sonra da 'biz halkın iktidarına talip olacağız' diyeceksiniz. Halkın iktidarı hiçbir zaman bunları kabullenmiyor. Halkın sesine kulak versinler. Halkımız pirim vermedi bu anlayışa. Bunları darbelerin olduğu yıllarda gördük. 1960'da, 1971'de, 1980'de ve 28 Şubat'ta gördük. 'Bin yıl dahi devam etse bu süreç devam edecektir' diyen bir anlayışın ne kadar da kısa ömürünün olduğuna şahit olduk. Halk istediği zaman onların hepsi çer çöp mesabesindedir. İnşallah bundan sonraki süreç içinde halkımız aynı sıkıntıları bir daha yaşamayacak.'

- 'KARANLIK GÜÇLERİN KIRINTILARI AYAK OyunLARI YAPIYOR'-

Darbeci anlayışın kırıntılarının şu anda üniversitelerde kız öğrencilere insan haklarını ihlal edecek tarzda baskı uyguladığını kaydeden Şahin, 'Kafalarının arkasındaki o ideolojik yapılarını devreye koymanın hesabı içinde olan bir anlayışın hala bazı yerlerde, bazı birimlerde iş başında olduğuna şahit olduk. Elbette ki o karanlık güç odaklarının dışarıda şu anda uzantıları olan işbirlikçileri konumunda olan kırıntılarının bir takım ayak Oyunları olacaktır' dedi.

Mustafa Şahin, bu yıl yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin başarısından kuşku duymadıklarını belirtti.

Hiçbir zaman birlik ve beraberliklerinden ödün vermeyeceklerini dile getiren Şahin, partisinin hizmetler noktasında herkesi kucakladığını kaydetti.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde demokratik özerklikten bahsedilmeye başlandığına değinen Şahin, şunlara dikkati çekti:

'Demokratik özerklikten bahsedenler, siz oradaki halkın yüzde kaçını temsil ediyorsunuz? Kendi haline bıraksanız eminim durum farklı olacak. Silahların gölgesinde insanları baskı altında, terörle yanlarına çekmeye çalışan bir anlayışın Kürt halkımızın sözcüsü olma imkanı da yok. Zira referandumda yüzde 60'dan fazla vatandaşımız sandık başına gitti. Ambargo koymalarına rağmen. Bunların yüzde 80 ile yüzde 95'i baskıya rağmen 'evet' oyu verdi.'
Sosyal Medyada Paylaş! :
 
Support :
Copyright © 2012. Güncel Malatya Haberleri - Eğlenceli Haberler - Tüm Hakkı Saklıdır.
Site Dizayn by Webtam Malatya Haber Site Yayın Akışı