Yeni MalatyaSpor'un Yeni TeknikDirektörü

Cafer Aydın göreve başladı..
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın, "Takıma güvendiğimiz için yola çıktık" dedi.

0Aydın, yönetimle anlaştıktan sonra, Nurettin Soykan Tesisleri'nde takıma ilk antrenmanını yaptırdı.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Aydın, Vedat İnceefe'nin istifası sonrasında kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'nun takımın başına geçmesi yönünde teklifte bulunduğunu belirterek, futbolculara ve takıma güvendiği için böyle bir yola çıktığını kaydetti.

Daha önce kamp döneminde takımla beraber olduklarını, ancak bir takım sıkıntılar nedeniyle ayrıldığını dile getiren Aydın, Yeni Malatyaspor'un çok kaliteli bir takım olduğunu söyledi.

Cafer Aydın, şöyle konuştu:
"Kulüp başkanımızın isteğiyle takıma güvendiğimiz için bu yola çıktık. Yeni Malatyaspor hakikaten çok kaliteli bir takım. Ancak, bir türlü istenilen kıvama getiremedik. Kamp dönemimiz iyi geçmişti. Daha sonra Fenerbahçe maçıyla iyi bir başlangıç yapmıştık, ama daha sonraki dönemde istenilen performans olmadı."

Takımın kaybettiği çok fazla bir şey olmadığına dikkati çeken Aydın, ligde ilk üçe girmek için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Aydın, ''Kapatamayacağımız bir puan farkı yok. İlk etapta Play-off'a gidebilmek için elimizden geleni yapacağız. Sonrasında burada neler yapabileceğimizi tüm kamuoyuna göstereceğiz'' dedi.
Sosyal Medyada Paylaş! :
 
Support :
Copyright © 2012. Güncel Malatya Haberleri - Eğlenceli Haberler - Tüm Hakkı Saklıdır.
Site Dizayn by Webtam Malatya Haber Site Yayın Akışı