Doğal YATIŞTIRICI Sakinleştirici Bitkiler Çaylar

1.Bitkisel tedavi yöntemi
ada çayı,ıhlamur,akasya çiçeği,alıç çiçeği,turunç kabuğu,lavanta,biberiye,mentollü nane,oğul otu,karabaş otu,kantaron çiçeği,ökse otu,söğüt yaprağı ve kabuğu,reyhan,lavanta,mercan köşk,gelincik çiçeği,çam yaprağı,yarpuz,papatya,mine çiçeği,mersin yaprağı,çarkı felek çiçeği,fesleğen,taflan yaprağı,şerbetçi otu. Otların tamamı veya bir kısmı aynı miktar karıştırılıp aç veya tok karnına 1-2 su bardağı ballı limonla içilir.



2.Bitkisel tedavi yöntemi
alıç meyvesi,hünnap,iğde,lahana,marul,tere otu bol miktarda yenir.



3.Bitkisel tedavi yöntemi
50gr. hindistan cevizi , 50gr. zencefil , 50gr. anason , 25gr. safran çiçeği , 1kg. bala karıştırılıp 3 öğün aç karnına 1 yemek kaşığı ılık sütle veya sade olarak içilir.



4.Bitkisel tedavi yöntemi
50gr. kimyon , 50gr. havlucan , 50gr. mayana , 25gr. karanfil , 1kg. bala karıştırılıp 3 öğün aç karnına 1 yemek kaşığı yenir.



5.Bitkisel tedavi yöntemi
100gr. tatlı badem içi , 50gr. kakule , 1kg. bala karıştırılıp aç veya tok karnına 1-2 yemek kaşığı yenir.
Sosyal Medyada Paylaş! :
 
Support :
Copyright © 2012. Güncel Malatya Haberleri - Eğlenceli Haberler - Tüm Hakkı Saklıdır.
Site Dizayn by Webtam Malatya Haber Site Yayın Akışı