Tecavüz Haberleri Taciz Haberi


Savcılığa başvuran 28 yaşındaki kadın, eşinin evde olmadığı bir sırada zorla tecavüze uğradığını, tecavüzcünün ilişki sırasında fotoğraflarını çekerek daha sonra kendisine şantaj yaptığını öne sürdü.

28 yaşındaki Y.G. adlı kadın, savcılığa verdiği dilekçede, daha önceden tanıdığı 32 yaşındaki E.G. adlı şahsın, eşinin evde olmadığı bir gün gelerek zorla içeriye girdiğini, istemediği halde zorla kendisine sahip olduğunu, bu ilişkiyi de görüntüleyip, kendisine ilişkiyi sürdürme konusunda şantaj yapıp tehdit ettiğini öne sürdü. Kadının kocası 33 yaşındaki S.G.’nin de şikayetçi olduğu olayla ilgili yakalanan E.G. adlı şahsın gözaltına alındığı, görüntülerin bulunduğu telefona da el konulduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 25 yaşındaki M.A. adlı bayan da, İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde bir gün önce sözlü tacizlerine uğradığını öne sürdüğü 25 yaşındaki S.K. ve 19 yaşındaki Y.A. adlı şahısları, bir gün sonra aynı yerde görünce, polisi arayarak şikayetçi oldu. İki şahıs gözaltına alındı.

16 yaşındaki R.H. adlı genç kız da, polise başvurarak, 29 yaşındaki A.A. adlı şahsın iki gündür kendisini takip ettiğini ve rahatsızlık verdiğini öne sürdü. Yakalanan A.A. bu suçlamayı kabul etmezken, üzerinde kelebek diye adlandırılan bıçak bulunduğu bildirildi.

28 yaşındaki H.C. adlı şahıs da, adını B. Olarak belirten bir kadının mesajla ve telefonla arayarak kendisi ile arkadaş olmak istediğini söylediğini ve buluşmak için adresler verdiğini, kendisinin kabul etmediğini, son olarak 35 yaşındaki akrabası R.K. ile park halindeki araçlarının yanına giderken Sivas Caddesi’nde tanımadıkları 4-5 kişinin saldırısına uğrayıp dövüldüklerini bildirdiler. Polis iki olay arasındaki bağlantıyı araştırırken, şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Polisi arayan 16 yaşındaki B.B. adlı kız, Hasanbey Caddesi’nde Y.G. adlı şahıs tarafından tehdit edildiğini öne sürünce, polis şahsı aramaya başladı.

32 yaşındaki S.B. adlı kadın da, 22.50 sıralarında polisi arayarak, daha önceden arkadaşı olan S.adlı şahsın, kendisini telefonla arayıp tehdit ve hakaret ettiği iddiasında bulunurken, polis araştırmaya başladı.
Sosyal Medyada Paylaş! :
 
Support :
Copyright © 2012. Güncel Malatya Haberleri - Eğlenceli Haberler - Tüm Hakkı Saklıdır.
Site Dizayn by Webtam Malatya Haber Site Yayın Akışı